Sök artikelnamn, nr.
Söker igenom på artkelnamn och artikelnummer.

Sök kategori.
Söker igenom kategorierna på namn och text samt del av nämnda avsökningar.

Sök leverantör.
Klicka på Sök och lista med alla leverantörer visas, därifrån klickar du dig vidare. Du även ange namn eller del av namn för en tillverkare med.


Om oss

Varför ska ni vara kunder hos oss?

TR Electronic är ett teknikföretag som tycker om utmaningar. Vi finns på den svenska automationsmarknaden sedan 1983 och på den norska sedan 2011. Företaget är privatägt och våra många år som leverantör inom svensk industri gör att vi vet vad som gäller.

Vi vill att ni ska hitta rätt lösning för er applikation.

Det avgörande för att ni ska bli nöjda är att ni hittar rätt produkter och tjänster utifrån era behov och er ekonomi. Vår uppgift är att så bra som möjligt hjälpa er med det. Vidare är det vårt ansvar att se till att ert val blir så problemfritt som möjligt. Det gäller allt från att ni får en personlig kontakt som tar hand om er från start till mål till leveranstider och garantier.

Våra kunder återfinns i alla branscher, från maskintillverkare till stora komplexa tillverkningsprocesser. För att kunna möta alla krav och önskemål har vi under årens lopp utvecklat bredd, flexibilitet och ett nära samarbete med tillverkare runt om i världen. Vi har valt leverantörer som verkligen levererar.

Vi plockar de bästa produkterna från Europas, USAs och Asiens främsta leverantörer inom våra fyra produktområden:

  • Givare, sensorer & vision
  • Maskinsäkerhet
  • Industriell IT
  • Komponenter & tillbehör

Vår personal besitter unika kunskaper, spetskompetens och drivet att göra våra kunder nöjda. Vi erbjuder hela lösningar för automation, skräddarsydda efter era behov. För våra kunder ingår kostnadsfri support på hög teknisk nivå.

Vårt motto är att vi ska överträffa era förväntningar och upplevas som er långsiktiga partner.

Lisa och Henrik Carpevi
Ägare av TR Electronic Nordic AB

Ladda gärna ned och läs vår företagspresentation 

Kontakt   |   Hjälp & Support   |   Om TR Electronic   |   Hantera ditt utskick   |   © 2019 TR Electronic Nordic AB