Sök artikelnamn, nr.
Söker igenom på artkelnamn och artikelnummer.

Sök kategori.
Söker igenom kategorierna på namn och text samt del av nämnda avsökningar.

Sök leverantör.
Klicka på Sök och lista med alla leverantörer visas, därifrån klickar du dig vidare. Du även ange namn eller del av namn för en tillverkare med.


Garantier

Om något går sönder :(

Vi gör vad vi kan för att reparera och returnera produkter som omfattas av garanti. Enheter som behöver bytas ut för att de inte går att reparera beställer vi nya på ordinarie sätt från våra leverantörer. Kunden meddelas beräknad reparations/leveranstid. Om inskickad produkt visar sig vara utan fel debiterar vi en testavgift på 1500 kr (exkl moms)

Produkter som inte täcks av garanti skickas också till TR Electronic Nordic AB tillsammans med ifylld returanmälan. (Denna rekvireras från oss vid kontakt). Returen sker på kundens bekostnad och risk.

Vi meddelar förväntade reparationskostnader och beräknad tidsåtgång innan beslut om reparation tas. Merparten av eventuella sändningskostnader vid undersökning debiteras kunden oavsett om produkten kan repareras eller ej.

Om vi bedömer den defekta produkten som reparerbar meddelar vi beräknade kostnader innan vi gemensamt tar beslut om en reparation. Om produkten måste sändas till någon av våra leverantörer för bedömning kommer merkostnaden för detta debiteras vår kund oavsett om produkten kan repareras eller ej.

Eventuella returer hanteras enligt vårt returförfarande.

Kontakt   |   Hjälp & Support   |   Om TR Electronic   |   Hantera ditt utskick   |   © 2019 TR Electronic Nordic AB